Koud Vlees

Koud Vis

Koud Vega

Warm Vlees

Aantal Omschrijving Extra info Prijs p/stuk Prijs Totaal
Thaise Yakitori Spies
Thaise Yakitori Spies
Kipspiesje volgens Thais recept uit de oven van 15 gram op een bedje van taugé: en koriander. Wij serveren deze amuse op een amuseschaaltje. Minimale besteleenheid 20 personen.
€ 1,35
Tandori Spies
Tandori Spies
Kipspiesje volgens Indies recept uit de oven van 20 gram op een bedje van gele rijst en gebakken uitjes. Wij serveren deze amuse op een amuseschaaltje. Minimale besteleenheid 20 personen.
€ 1,80
Lamsrack
Lamsrack
lamsrack gemarineerd in rozemarijn olie met gebakken- uitjes en knoflook en geroosterde amandelschaafsel. Wij serveren deze amuse op een side plate. Minimale besteleenheid 20 personen.
€ 2,25
Kaasfondue Met Proscuitto
Kaasfondue Met Proscuitto
Zwitserse kaasfondue geserveerd met een stengel van bladerdeeg die is omwikkeld met proscuitto. Wij serveren deze amuse in een amusecup. Minimale besteleenheid 20 personen.
€ 2,50
Japanse Yakitori Spies
Japanse Yakitori Spies
Kipspiesje volgens Japans recept uit de oven van 15 gram op een bedje van taugé: en bosui. Wij serveren deze amuse op een amuseschaaltje. Minimale besteleenheid 20 personen.
€ 1,35
Japanse Yakitori Mango Spies
Japanse Yakitori Mango Spies
Kipspiesje met mango volgens Japans recept uit de oven van 15 gram op een bedje van taugé: en bosui. Wij serveren deze amuse op een amuseschaaltje. Minimale besteleenheid 20 personen.
€ 1,35

Warm Vis

Warm Vega